2313074549 6995673578 Κοτυώρων 33, Θεσσαλονίκη 55131 ergtsantathina@gmail.com

 

 

 
Οι βελονιές μας
Εργαστήριο παντός είδους δερμάτινων ειδών Θεσσαλονίκη | Τερέζα Στράντσου

Το εργαστήριό μας ATHENA που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, πέρα από τη πώληση, εξειδικεύεται σε επιδιορθώσεις κι ανακατασκευές παντός είδους δερμάτινων ειδών καθώς και στη δημιουργία μοναδικών, προσωπικών προϊόντων έπειτα από παραγγελία και σχέδιο δικό σας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε όλα τα προϊόντα μας είναι κορυφαίας ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής, εξασφαλίζοντας έτσι ποιοτικά και με αντοχή στο χρόνο δερμάτινα είδη.

Είμαστε σε θέση να φτιάξουμε καπιτονέ στο χέρι καθώς και παραγγελίες παντός είδους δερμάτινων ειδών, από το πατρόν μέχρι τη παράδοση στα χέρια σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Ο σχεδιασμός, η επιλογή υλικών και η κατασκευή ενός χειροποίητου προϊόντος απαιτούν χρόνο και αφοσίωση, όπως μόνο το εργαστήριό μας ATHINA που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, μπορεί και υλοποιεί εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.


ΤΣΑΝΤΕΣ
Μοναδικές δημιουργίες, σπορ ή βραδινές, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, όπου μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τα πολλά σχέδια και τη μεγάλη ποικιλία από δέρματα σε διάφορα χρώματα που διαθέτουμε.
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Στο εργαστήριό μας ATHENA με έδρα τη Θεσσαλονίκη, γνωρίζουμε ότι η υποστήριξη είναι η συνέχεια της αγοράς, γι’ αυτό και μπορείτε να νοιώθετε σιγουριά για την περιποίηση ή την επισκευή της αγαπημένη σας τσάντας ή με ότι άλλο δερμάτινο έχετε δεθεί.
 
 
ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ
Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας είμαστε σε θέση ν’ αναλάβουμε κάθε είδους επιδιόρθωση ή περιποίηση και ν’ αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε φθορά όπως αλλαγή εξαρτημάτων, γαζώματα, μετατροπές, βαφές κ.α.
 

 

 
 
 
 
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Έχοντας εμπειρία ως ένα από τα παλαιότερα καταστήματα στο χώρο των δερμάτινων προϊόντων, υλοποιούμε επίσης δικές σας ιδέες κατασκευάζοντας τα δικά σας με υλικά της αρεσκείας σας και είμαστε κοντά σας από το πατρόν μέχρι την πραγμάτωση του.

Ενδεικτικά ν' αναφέρουμε ότι κατασκευάζουμε θήκες μουσικών οργάνων, ποτών, δερμάτινες ποδιές, καπνοθήκες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
για παραγγελίες, επιδιορθώσεις, βαφές ή αγορά δερμάτινων ειδών